varför gör människor sådär?

Ibland undrar jag.. Hur uppstår mobbning? Vad är det som gör att en/eller flera personer stöter bort andra. Vad är deras drivkraft? Vad är det som gör att den personen blir utstött? Är det dens kläder/utseende/beteende? Jag kan inte förstå hur man kan gå till sömns när man har mobbat en person.. Jag kan inte förstå hur man kan gå på oskyldiga människor.. Visst man kan bli osams med människor, men då kan man vara vuxen nog att lösa problemet och gå vidare.

Jag har en syster som har vuxit upp med mobbning.. Så ni som sitter där och säger "Ja men det är lätt att sitta bakom en dataskärm och skriva och verka så bra!!!" Men jag kan fan säga er att jag försökte dagligen att få personerna att sluta vara elaka mot henne. Sen är det så att man kan inte hjälpa alla. Men man kan försöka, visa stöd (bara genom ett leende). Jag vet vilken kamp hon hade dagligen,jag kan inte säga att jag vet hur det känns. Jag kan inte säga att jag har varit med om det. Men jag kan säga att jag försöker förstå, jag försöker. Jag kan inte säga att jag vet vilket enormt lidande det är. Men jag kan försöka.

Jag kan vara en BITCH och det vet jag. Klart och tydligt. Jag har ett jävla temprament. Men jag skulle aldrig gå på någon oskyldig.Alla mobbare, hoppas de mobbade får ge tillbaka! tusen gånger om..Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0